Rusten tijdens het weekend? Dan ken je ons niet!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marijke
23 Maart 2009 | Suriname, Paramaribo
Hier ben ik weer volledig uitgerust na een ontspannend weekend!
Oh nee, da's ook nie waar, ik ben nie echt uitgerust.. :)
Vrijdag heb ik na school (om maar eens iets anders te doen) voor school gewerkt. 's Avonds waren er wat buurtmensen (of zal ik ze vrienden noemen?) bij ons thuis. Ellen en Sharon sliepen al vroeg, Tineke en Evi gingen uit en Bianca en ik bleven thuis met onze nieuwe vrienden. :)
't Was vrij laat, want we hebben veel films gezien. We hebben hier een kei goei filmkanaal, het Warner Bros-kanaal. Ze zenden er vrij recente films uit en ook leuke series! Maar nee, ik ga hier niet elke dag voor de tv zitten, daarvoor is er te veel werk en is het te mooi weer!
Zaterdag overdag nog maar eens voor school gewerkt, het werken ging niet zo vlot, had te weinig geslapen. :) Eigen schuld, dikke bult, zeggen we dan he.. :)
Zaterdagavond spraken we (Ellen, Bianca en ik) met de andere groep af om iets met hen te gaan drinken. De rest bleef thuis en ging film kijken. Toch even vermelden da'k ze wel degelijk heb uitgenodigd.
We gingen iets drinken in Zanzibar, lekkere cocktails!!! De sweet beach is toch nog steeds een van de lekkerste ontdekkingen die ik hier heb gedaan.. :)
Na de cocktails besloten we om nog te gaan dansen, alle, de vrouwen onder ons toch. De twee mannen die erbij waren hadden geen zin en namen de taxi weer naar huis.
In Zsa Zsa Zsu was de muziek merkelijk beter dan de vorige keer, er was veel afwisseling van stijlen. Maar een goei feestje zoals de Afrekening zal ik hier nie vinden waarschijnlijk.. :)
We hebben ons geamuseerd, da mag gezegd zijn. Weer ge ik even vermelden da'k de rest ook heb uitgenodigd, maar da'k niets van hen hoorde.
Toen we dan eindelijk door gingen (Nicky, Pia en Ellen waren moe) stonden Tineke en Sharon in de rij te wachten om binnen te komen. In plaats van dan iets te laten weten! Gelukkig waren er ook mannen bij, dus leenden we Wous even, die ons even naar huis wandelde.
Toen we dan thuis aankwamen, waren Bianca en ik helemaal niet moe en we besloten dus terug met Wous mee te wandelen naar Zsa Zsa Zsu. Daar aangekomen, moesten we Tineke en Sharon eerst zoeken. Toen we hen eindelijk hadden gevonden, heb ik er denk ik vijf woorden mee gewisseld en toen waren ze plots weg, zonder iets te zeggen..
Ik heb me in ieder geval goed geamuseerd met Bianca en Wous! Maar 't was wel weer laat... :)
Dus op zondag weer te weinig geslapen, maar alles moest wel afgeraken voor school: reflecteren, lesvoorbereidingen, tutorlezen organiseren en zo...
's Avons aten we (weer veel te laat) Burgerking. Te laat eten en te warm weer betekent zwetend en puffend in bed liggen met een te volle maag, niet fijn dus...
Vandaag had ik de eerste dag in de derde klas. Deze klas was veel erger dan de eerste klas. Deze kinderen hebben niets respect en er zijn er vandaag dan ook zes geschorst tot woensdag. Dus ik heb morgen een rustige klas! Ik zie er al naar uit! :)
Vanavond eten we pizza, woohoow! :)
En hopelijk zijn er binnenkort nog spannende dingen die ik jullie kan vertellen... :)
Bomma, bedankt voor je brief!! Ik heb er van genoten nog eens iets van je te horen!
En voor wie me nog brieven wil sturen, ze zijn welkom op:
Marijke Verwimp
Zoen!
:) -
23 Maart 2009 - 23:10
Sonja Tante:
Waaaah! Ik was te laat!!! Ik zag je online komen maar 'k stond nog volop te kokkerellen! (scampi hè, the usual voor onverwacht veel volk en altijd lekker:)) Onze vriend Lon from Arizona vertrekt woensdag al en Daisy had ni veel zin om te koken dus ikke to the rescue ;)Maar ik twijfel er ni aan dat je genoeg chat-slachtoffertjes hebt als je online komt :) Ik hoop dat je daar genoeg privacy hebt want ik moet nu al een week elke avond (soms heel de dag)mee om te tolken en ik zal blij zijn als ik weer eens een avondje helemaal alleen kan zijn!! Have fun, stay cool en tot de volgende! Dikke knuf xxx -
24 Maart 2009 - 08:57
Vriend Van Vriendje:
ik ga dat adres misbruiken zeg ik u :)
nog veel met het bovenlijf geschud ginder? -
24 Maart 2009 - 13:41
Mama:
Het lijkt me één grote vakantie daar.
Als jij thuis komt ga je alles weten over eten en cocktails.
24 Maart 2009 - 19:47
Big Sis:
en ik dacht met mijn domme kop da het dinsdag en donderdag was, waarvan haal ik da toch weer! Ik wil trouwens als je terug komt direct cocktails proeven die je ginder hebt leren kennen. dikke zoen kleine zus